Camping i Nordjylland

Camping i Nordjylland er dejligt. Her er rigeligt plads, højt til himlen og mange spændende oplevelser i vente. Nordjylland har altid været en populær turistdestination, og det er med god grund. Her er flot og varieret natur, mange seværdigheder, hyggelige byer og dejlige overnatningssteder.
På campingferie bestemmer I selv hvad I vil, og i Nordjylland er der meget at vælge mellem. Her er en atmosfære af ferie og hygge. I kan nyde naturen, opleve en masse action, være kulturelle, lære nyt og spændende og hygge jer rigtigt meget! , atmosfæren er ferie og hygge.
Råbjerg Mile Camping ligger naturskønt til, midt i Bunken Klitplantage, øverst i Nordjylland og tæt på Skagen. Her er plads til yngre og ældre, hunden, familietræf og lejrskolen.
Camping i Nordjylland er en fantastisk måde at holde ferie på. Der er mange muligheder for at hele familien får nogle skønne oplevelser med hjem. Tag på camping hos Råbjerg Mile Camping helt på toppen af Nordjylland og oplev “Lysets Land”. Her kan I se Grenen, det nordligste punkt i Danmark og det eneste sted i verden, hvor du på samme tid kan have den ene fod i Kattegat og den anden i Vesterhavet.

Skagen by byder også på de berømte Skagensmaleres malerier. I kan se hvor malerne boede og gå en tur i deres fodspor blandt de små hyggelige huse i de snoede gader og se hvor de fik inspirationen fra. Skagen by er rigtig hyggelig med masser af butikker og spisesteder. Oplev stemningen på havnen med de mange hyggelige restauranter og cafeer og se de små fiskerhuse.

Små fire km. vest for vores campingplads ligger Nordjyllands største sandkasse Råbjerg Mile. Det er en kæmpe vandreklit, der årligt op til 15 meter om året fra Vesterhavet mod Kattegat. Tag på camping i Nordjylland og oplev store ørne i Ørnereservatet eller klumpfisken i Nordsøen akvariet. Syd for Råbjerg Mile Camping ligger Ålbæk, en hyggelig lille landsby, hvor du finder en lille havn, fine strande. Den lille by myldrer af liv om sommeren og er nok et besøg værd.

På camping i Nordjylland – hvad skal vi lave?

Der er mange muligheder for aktiviteter til campingferien i Nordjylland. Her er både noget til de aktive, der vil ud i naturen, for jer, der bare vil slappe af og hygge på stranden og pladsen, og masser af muligheder for at se flotte naturseværdigheder, hyggeligt byliv, spændende museer, sjove sommerland og meget mere.
Råbjerg Mile Camping ligger midt i den nordjyske natur – her er gode cykel-og spadsereture med start fra campingpladsen – og I kan bare leje cyklerne hos os. Vi er også tæt på stranden – både det rolige Kattegat med lavere vand til børnefamilier, og det vilde og flotte Vesterhav.

I Nordjylland er der mange seværdigheder og oplevelser til campingferien. Her er et lille udpluk af de bedste.

Råbjerg Mile
Råbjerg Mile er kun små fire kilometer væk og en spændende oplevelse for både store og små. Her kan man udforske og boltre sig i sanddynerne. I kan også tage på en tur med naturguiden i milen. Vi kan også anbefale en solnedgangstur med én, du gerne vil holde i hånden.

Skagen
Skagen byder på mange spændende oplevelser. Her er Sandormen og Grenen, den tilsandede kirke, fyrtårne, kunstmuseer, hyggelige restauranter, cafeer og shopping, bymiljøet med de fine gule huse og røde tage og stranden. Alt sammen kun et kvarter i bil fra Råbjerg Mile Camping. Skagen er altid et interessant besøg og her er noget både for børnefamilier og dem, der er på voksenferie.

Frederikshavn
I Frederikshavn kan du opleve Kystmuseet Bangsbo Fort fra 2. Verdenskrig, tage forbi oplevelsescenteret Farmfun, hvor børnene kan klappe levende dyr og prøve en masse spændende aktiviteter – og de voksne kan slappe lidt af på en skyggefuld plads.
Her er også Hirsholmene, Palmestranden og et hyggeligt strøg med shopping og spisesteder.

Nordsøen Oceanarium
I Hirtshals finder I Nordsøen Oceanarium, hvor klumpfisken bor. Her er også sæler, klappefisk og -krabber (pas på de ikke napper), mange andre fisk. I kan tage med på en guidet rundtur og opleve de mange børneaktiviteter.

Ørnereservatet
I ørnereservatet kan I opleve ørne og andre flotte rovfugle – her er også en lammegrib, falke og heste, der er med til at vise hvordan en ægte falkonérjagt foregår. I kan se rovfugleshowet og kigge på den flotte udstilling.

Fårup Sommerland
Børn og barnlige sjæle må endelig ikke gå glip af Fårup Sommerland. Det er Danmarks første og største sommerland med fem stjerner og her er både vandland, vilde og milde aktiviteter.

Nordjylland byder også på mange flere aktiviteter til campingferien: her er mange imponerende naturseværdigheder, events, koncerter og underholdning hele sommersæsonen, flotte slotte, herregårde, kirker og oldtidsminder for de historieinteresserede, byliv og guidede ture og meget mere. Hos Råbjerg Mile Camping hjælper vi gerne med forslag til spændende og sjove ture og oplevelser.