Hold din campingferie i Råbjerg Mile Camping!

Campingferie er for hele familien – både små og store af slagsen! Råbjerg Mile camping tilbyder alt, hvad du behøver til en vellykket ferie.

At tage på campingferie er en god dansk tradition – og det bliver mere og mere populært med staycations – ferier i vores dejlige Danmark. Oplev campinglivets glæder uanset om du er cyklist i telt, der kun skal overnatte en enkelt nat, eller vender tilbage år efter år. Campingferie er for alle, og Råbjerg Mile Camping har tilbud til alle. Der er legepladser, vandland og aktiviteter for børnefamilierne, mulighed for ture ud i den dejlige nordjyske natur, og hyggeligt byliv med Skagen tæt på. Vil du bare gerne slappe af i ferien, tilbyder Råbjerg Mile Camping voksenzonen til dig, der vil nyde lidt fred og ro.

Tag børnene med på campingferie!

Campingferie er og bliver den perfekte familieferie. Her er plads til alle og masser af sjove aktiviteter for børnene – og mange andre børn at lege med! I Råbjerg Mile Camping er der højt til himmelen og skøn natur tæt på. I kan bade, samle flotte strandsten og skaller, besøge Skagen, Grenen eller Ørnereservatet og få mange andre spændende oplevelser på jeres familieferie. Skulle det danske sommervejr svigte, tilbyder Råbjerg Mile camping stadig meget. Vi har luksushytter og udlejer fastliggervogne, hvor der også er plads nok til en regnvejrsdag. I kan også lege i vores indendørs badeland eller være med til fællesaktiviteter i det store telt.

Oplev den skønne natur med cykel!

Uanset om du vil cykle fra sted til sted eller tage ud på dagsture, er campingferien ideel for cyklister. Råbjerg Mile Camping ligger lige ved Vestkystruten, der går fra Skagen hele vejen til Rudbøl. Du kan også nøjes med at leje en cykel af os og tage på kortere ture på din campingferie. Pladsen er et centralt udgangspunkt for cykelture. Du kan for eksempel tage turen op til Skagen eller over heden til Råbjerg Mile. Bliver det dårligt vejr, kan du også blive inde og nyde vores mange tilbud på pladsen.

Campingferie for seniorer!

Børn er skønne, men af og til er det meget rart med lidt fred og ro. Derfor tilbyder Råbjerg Mile Camping lidt mere ro i voksenzonen, hvor I kan slappe helt af på jeres campingferie. Her er plads til et godt glas rødvin ved grillen, enten sammen med gode naboer, eller når I bare skal være jer selv. Her er plads til at være sammen med venner og familie uden at I skal sidde lårene af hinanden hver dag. I kan selv bestemme lige præcis hvad I har lyst til hver dag. Tag på ture ud i den skønne natur i bil eller på cykel, besøg Skagen og nyd et godt måltid mad og de mange smukke bygninger, eller slap af med en god bog på stranden i godt vejr. Svigter sommervejret en enkelt dag, kan I hygge jer med spa-dag i vores indendørs spa og sauna. Campingferie giver jer alle muligheder!