Campinghytter med hygge

Du behøver ikke gå med hyttesko… Du behøver ikke kunne sætte telt op eller køre langt med din campingvogn for at komme på campingferie. Du kan vælge at campere med stil i en af vore fine campinghytter der er placeret i toppen af Jylland - Nordjylland.

campinghytter

Standard hytter

Lys og velindrettet 4 personers hytte med 2 af sengepladserne i separat rum med skab. Udslagssofa til 2 personer i opholdsrummet. Der er indlagt v/k vand ved køkkenvasken, og der er 2 kogeplader, køleskab og elvarme. Borde med 4 stole ude og inde. Kaffemaskine, porcelæn, bestik, gryder mv. Dyner og puder til 4 personer. Hytten er 15 m2 ekskl. terrasse. Det er tilladt, at have hund med i hytterne. Se virtuel rundtur af standard hytten her :

type(2)

Comforthytter

Store, 6 personers hytter med toilet og bad, 2 separate soverum, samt TV med div. kanaler. Et soverum med dobbeltseng, hems med 2 sovepladser samt køjerum(hytte21-25) eller soverum med enkelseng og sovesofa i stue(hytte 1-8). Vi har to typer comforthytter, som varierer en smule indretningsmæssigt. 
Begge typer indeholder: Køkken med keramisk komfur, ovn, v/k vand, køleskab og fryser. Der er kaffemaskine, porcelæn, bestik, gryder mv. Dyner og puder til 6 personer. Hytterne er på 25 m2 ekskl. hems og terrasse. Det er tilladt at have hund med i comforthytterne.

Se virtuel rundtur af Comforthytte 1-8 her : 

Se virtuel rundtur af Comforthytte 21-25 her : 

Comforthytte nr. 1-8

Comforthytte nr. 21-25