Lej en campingvogn

Har I lyst til at tage på campingferie i det nordjyske, men har ikke en campingvogn, kan I leje en vogn hos Råbjerg Mile Camping.

august 2012 062           august 2012 041

Lejer I campingvogn hos os, kommer den fuldt udstyret med fortelt, havemøbler, køkkenudstyr mv. Det bliver ikke meget nemmere. Så længe I selv husker tøj og tandbørste, er alt stort set på plads til turen.

Vognene kan lejes for én uge ad gangen fra lørdag til lørdag. I fortæller os blot, hvornår I ankommer, så mødes vi ved vognen, og vi viser og fortæller jer alt, I behøver at vide for at have en fantastisk campingferie. Vores ansatte har omfattende erfaring med, og viden om, campinglivet, og I kan derfor støt læne jer op af deres gode og venlige rådgivning.

Priserne varierer fra 4.200 kr. til 5.800 kr. afhængig af, hvilken uge udlejning af campingvogn finder sted. Se de præcise priser for udlejning her.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe så godt vi kan, hvis I har spørgsmål til vores tilbud. Kontakt os på info@raabjergmilecamping.dk eller ring til os på 45+ 98 48 75 00, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder.