Lejrskole i Nordjylland

Tag på lejrskole i nordjylland, på toppen af Danmark, og ved Skagen. Campingpladsen tilbyder masser af aktiviteter til lejrskole i fritiden og ligger midt i naturen og tæt ved både Kattegat og Vesterhavet.

Næsten alle skolebørn synes, det er enormt sjovt være på lejrskole, så tag dem med på toppen og lad dem få sand mellem tæerne!

At tage klassen med på lejrskole er en fantastisk måde at introducere børn for naturens grønne gaver på. Det kan blive et lærerigt eventyr, som udvikler deres personlige kompetencer og værdier, giver dem livslange erfaringer og lærer dem at værdsætte naturen.

At være på lejrskole er noget de fleste voksne husker tilbage på med glæde. Vi har mange minder fra dengang vi selv var på lejrskole med venner og klassekammerater og fik erfaringer for livet. Råbjerg Mile Camping tilbyder masser af aktiviteter til lejrskole i fritiden og ligger tæt op ad Kattegats og Vesterhavets skønne natur, og er derfor den perfekte mulighed for at lade børn få mange af de samme sjove oplevelser, vi selv fik i den alder.

Vi har dejlige 4- eller 6-værelses hytter til rådighed med gode bad- og toiletforhold og med eget køkken, så børnene kan lave deres egen mad, både hver for sig og i fælleskøkkenet. Mange på lejrskole hos os vælger at leje cykler i stedet for at køre med bus og kommer på den måde nemmere og mere frit rundt i hele det flotte område. Der er gode cykelstier, og vi kan bl.a. andet varmt anbefale en cykeltur over heden til Skagen, Råbjerg Mile eller Vesterhavet.

Råbjerg Mile Camping tilbyder skønne rammer for sjove oplevelser og står klar til at modtage børn og voksne af alle aldre, som vil opleve Nordjyllands flotte natur i selskab med ligesindede..

Her er nogle forslag til natur- og kulturoplevelser:

Grenen

Den tilsandede Kirke

Skagens Museum *

Skagens By- og Egnsmuseum *

Råbjerg Mile *

Ørnereservatet

Bunken klitplantage

Skagen Klitplantage

– * Steder med skoletjeneste

 

Indhent tilbud på lejrskoleophold – tlf. 9848 7500 eller info@raabjergmilecamping.dk