Råbjerg Mile Camping er solgt og bliver en del af First Camp Danmark

Kære Gæster

Efter mange og store overvejelser, har vi valgt at sælge campingpladsen. Fra 1. februar 2022 overtager First Camp Danmark – Råbjerg Mile Camping.

Det har været en rigtig svær beslutning, men vi er nået til den konklusion, at vi har opnået det vi kunne, med vores evner og kræfter, her på campingpladsen. Så da muligheden bød sig, for at sælge til en stærk kæde, som vil investere i og udvikle pladsen, valgte vi at handle og har stor tillid til, at First Camp vil føre campingpladsen videre på bedste vis.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, som har besøgt os gennem årene. Vi har elsket livsstilen, arbejdet og kontakten med alle gæster og det vil vi komme til at savne. Vi er yderst fortrøstningsfulde ved at give roret videre, til nogle dygtige og kompetente folk, som har visioner og mål for campingpladsen, om at udvikle, investere og tilføre aktiviteter.

Flemming fortsætter hos de nye ejere, med ansvar for drift og vedligehold, så han vil stadig være at træffe på Campingpladsen.

Alle allerede modtagne reservationer, er selvfølgelig gældende og I vil fortsat kunne booke via mail og onlinebooking.

Kærlig hilsen

Jane & Flemming