Velkommen til min campingplads

Du kan tro, man bliver godt træt efter at have moslet rundt i sandet ved milen. Og det er så fedt, at stranden ligger lige i nærheden.

Her venter der en masse sjove oplevelser på dig og mon ikke du finder en ny ven eller to i din ferie, måske på legepladsen, i vandlandet eller hvis du har lyst til at lege med, når vi afholder fælles børneaktiviteter…

camping for børn i skagen
børnecamping i skagen
børnevenlig camping i skagen

En rigtig cool legeplads

Elsker du at tilbringe hele dagen på en cool legeplads? Vi har de vildeste klatretårne, store hoppepuder og gynger, der giver sug i maven. Slip din indre Tarzan løs og spring rundt fra aktivitet til aktivitet. Den store legeplads ligger lige ved siden af vandlandet.

Læs om en cool legeplads
camping med børn

Miledyret Sander

Hej, jeg hedder Sander og bor her på campingpladsen. Mine forældre bor i sandet på Råbjerg Mile, og der har jeg leget rigtig meget. Har du været på Råbjerg Mile? Det er ligesom verdens største sandkasse! Jeg tror, at der en skat på bunden af alt sandet! Mon der kommer nogle sørøvere en dag og graver den fri? Jeg elsker skattejagter, gør du også det?Jeg elsker at bo på campingpladsen. Her er altid en masse søde børn på ferie. Jeg har selv bygget de sjove legepladser og hældt alt vandet i det seje vandland! Det tog laaang tid. Jeg er vild med minigolfbanen – alle de huller, man kan gemme sig i!Jeg elsker at lege dagen lang, det er sjovt og du finder hurtig nye venner på legepladsen, som du kan have det sjovt med.

Læs mere om Sander

Fårup Sommerland

En rask køretur på en god time bringer jer til Fårup Sommerland i Saltum. Et sommerland helt ude i skoven, som byder på forlystelser, udfordringer og vandpjask i stor stil for hele familien. En hel dag får hurtigt ben at gå på, hvad enten I er mest til hæsblæsende action, forfriskende Aqualand eller de mere rolige Family-aktiviteter.

Læs om oplevelser her