Camping med minigolf

Hvem er bedst til minigolf? Dig eller dine forældre?

Minigolf på campingplads

 

Minigolfbane med 18 huller

Kunne du tænke dig at banke dine forældre eller bedsteforældre i et spil minigolf? Vi har en flot 18 hullers minigolfbane, hvor der er plads til alle aldre. Så kan du bare slå dig løs og hygge dig med din familie eller dine venner. Skal din familie holde minigolfturnering? Så kan det være en god idé at smugtræne lidt på vores minigolfbaner. Så kan I dyste om, hvem der skal tage opvasken. Eller du kan fejre din sejr med en kæmpe is!

Har du boldøje? Det er ikke noget, der gør ondt. Det betyder, at man er rigtig god til at se, hvor bolden triller hen, og at man kan beregne, hvor den ender, og hvor hårdt man skal slå. På minigolfbanerne har du mulighed for at træne dit boldøje, så du kan blive den bedste i din familie.

Familiehygge med minigolf

Hos Råbjerg Mile Camping ved vi, at campingferie betyder hygge og kvalitetstid med familien. Derfor er der selvfølgelig plads til hele familien i vores minigolfpark. Tag din far, mor, bedsteforældre eller søskende i hånden, tag dem med i minigolfparken og vis dem, hvem der er den bedste.

  • Minigolf for hele familien
  • Stor minigolfpark med 18 huller
  • Forskellige sværhedsgrader – lette og udfordrende baner
  • Sjovt og hyggeligt

 

Priser
Voksne20 kr.
Børn20 kr.