Vi har en natur der er rig på oplevelser

Uanset din egen personlige smag, er rejser og ferier et skønt og uundværligt krydderi i livets måltid. Du tager måske på campingferie for at slappe af, lade batterierne op og være tættere på naturen. Måske inviterer du gæster med ud til en omgang grill og en kold øl i skyggen. Det kan også være, du elsker at udforske et lokalområde for seværdigheder, skabe sjove ferieminder eller bare nyde den naturlige ro med en god bog. I naturen har du frie rammer til at opleve næsten lige det, du vil. Vi forestiller os, at det er den slags camping voksne holder mest af: Camping, hvor de har frihed til at træffe egne valg. Råbjerg Mile tilbyder netop sådanne rammer.

Husk endelig trave- eller løbeskoene. Naturen i Råbjerg Miles nærområde er uimodståelig, hvad enten du vil udfordres på din mountainbike i plantagerne eller slentre en tur langs stranden. Husk endelig, at din hund er mere end velkommen til at tage med på pladsen. Der findes op til flere lukkede hundeskove ikke langt væk, hvor de kan løbe frit rundt. Som omtalt andetsteds på siden, egner vores campingplads sig også fortrinligt til seniorcamping.

Nordjylland har en fristende diversitet i sin natur, som giver mulighed for dejlige oplevelser hele året rundt. Uanset årstid er der altid noget, der kan ses og opleves, og Råbjerg Mile Camping holder af – og er dygtige til – at forsyne vores gæster med rammerne for et dejligt ophold med mindeværdige naturoplevelser.

camping for voksne
campingplads for voksne
grill på campingpladsen i skagen

Hygge ved grillen

Ferietid er grilltid. Mor mixer salaten og dækker op. Ungerne er utålmodige over at skulle vente på, at gløderne er grillklare og snupper en pølse fra pakken… Danskerne VIL bare grille, uanset vejret! Det øger hyggefaktoren mærkbart, når duften breder sig på campingpladsen. Vi har, meget af det, I har brug for til grill i vores butik.

Læs om hygge ved grillen
skagen camping (råbjerg mile )

Oplev Skagens lys

Toppen af Danmark er uforlignelig, fantastisk… ja, man kunne blive ved. Det er noget helt særligt at være netop der, hvor Danmark går op i en spids. Man skal absolut prøve at stå med bare tæer i sandet hele ude på Grenen mindst en gang i sit liv.

Læs om Skagens lys
familie camping i skagen

Op på cyklen

Der er mange faciliteter her i området for dig, der elsker cykelferie. Der er rigtig gode cykelstier og de starter lige ved campingpladsen. Du kan f.eks. køre på østkystruten / vestkystruten hele vejen til Skagen.

Læs mere - Cykeludlejning