Om Råbjerg Mile Camping

Råbjerg Mile Camping er en familiedrevet virksomhed, som startede i 1989 og siden har ageret vært for utallige gæster, der ønskede at holde campingferie på et velholdt, smukt og naturrigt område med mange underholdende faciliteter. Vi har hele vejen igennem især haft fokus på familien, og vi hilser derfor altid hele familien velkommen på vores campingplads. Det vil vel at mærke sige, at det ekstra medlem af familien, hunden, også er yderst velkommen hos os.

Vi glæder os hele året til campingferien. Her på Råbjerg Mile Camping stiger forventningerne i takt med, at vi nærmer os sæsonstarten og vores gæster vender tilbage. Vi maler, ordner og gør pladsen klar, så den kan vise sig fra sin smukkeste side og faciliteterne kan fremstå lækre og indbydende. Så siger vi ellers hjerteligt velkommen til vores gæster, nye såvel som gamle bekendte. Vi synes selv, vi har Danmarks dejligste campingplads. Den er tæt på milen, lyset, sandet og det skønne Skagen. Ja, den er tæt på at være uforlignelig!

Vi glæder os til, at byde jer velkommen!

familiecamping i skagen
camping for hele familien
camping hytter for hele familien

En dejlig campingplads

At have en campingplads er en livsstil og vi elsker det, især når man har Danmarks skønneste beliggenhed. Her er højt til himlen, kort til havet, lavt stress niveau og langt fra hverdagens gøremål, det er tid til at slappe af.

At tage på campingferie hører med til de gode danske traditioner – og vi er hele tiden med på nye tiltag og forandringer på pladsen, der vil gøre jeres ophold endnu bedre. Vores kundetilfredshedsundersøgelse viser i al fald, at vores gæster gerne anbefaler os.

 

Mere om os
elitecamp

Elite Camp

Råbjerg Mile Camping blev en del af Elite Camp i 2010. Elite Camp er en undergruppe af DK-Camp og består pt. af 10 medlemspladser.

Mere om Elite Camp