Camping i Nordjylland

Råbjerg Mile Camping er beliggende på toppen af Nordjylland, tæt ved Skagen. Camping i Nordjylland er en fantastisk måde, at holde ferie på og i Skagenområdet er der masser af muligheder for, at hele familien får nogle skønne oplevelser med hjem. Tag på camping hos Råbjerg Mile Camping helt oppe på toppen “Lysets Land” og oplev Grenen, det nordligste punkt i Danmark og det eneste sted i verden, hvor du på samme tid, kan have den ene fod i Kattegat og den anden i Vesterhavet.

I Skagen by, kan man se de berømte Skagensmaleres malerier, se hvor de boede, gå en tur blandt de små hyggelige huse i de snoede gader, gå i deres fodspor og se hvor de fik inspirationen fra. Skagen by er rigtig hyggelig med masser af butikker og spisesteder. Oplev stemningen på havnen, de små fiskerhuse, atmosfæren er ferie og hygge.

Lidt vest for vores campingplads ligger en af nordeuropas største sandkasser Råbjerg Mile, en kæmpe vandreklit der årligt vandrer fra vesterhavet i vest, mod Kattegat i øst med op til 15 meter om året. Tag på camping i nordjylland og oplev store ørne i Ørnereservatet eller klumpfisk i Nordsøen akvariet. Syd for pladsen ligger Ålbæk, en hyggelig lille landsby, hvor du finder en lille havn, fine strande og byen myldrer af liv om sommeren og er nok et besøg værd.

Camping i Nordjylland – Dejligt!

camping i nordjylland
camping ferie i nordjylland

Råbjerg Mile

Råbjerg Mile er et helt unikt naturfænomen, som er svært at begribe. Milen er Danmarks største vandreklit, som ikke er standset med tilplantning. Her får du følelsen af at være strandet i en ørken – dog uden kameler! Milen dækker et areal på ca. 2 km2 og er op til 35 m høj. Den flytter sig med vinden op til 15 m årligt i øst-nordøstlig retning.

Råbjerg Mile
ferie i nordjylland

Skagen by

Skagen er fyldt med hygge og stemning. Byen man bare må tilbage til. Gå på opdagelse i Danmarks berømte kunst- og kulturskatte. Skagen Museum er et spændende udflugtsmål med såvel permanent udstilling af skagensmalernes verdensberømte værker fra 1800-tallet og skiftende særudstillinger.

Skagen by
fårup sommerland tæt på råbjerg mile

Fårup Sommerland

En rask køretur på en god time bringer jer til Fårup Sommerland i Saltum. Et sommerland helt ude i skoven, som byder på forlystelser, udfordringer og vandpjask i stor stil for hele familien. En hel dag får hurtigt ben at gå på, hvad enten I er mest til hæsblæsende Action, forfriskende Aqualand eller de mere rolige Family-aktiviteter.

Fårup Sommerland