Fårup Sommerland

Få et afbræk fra campingferien

fårup sommerland tæt på råbjerg mile

Familieudflugt til Fårup Sommerland

Tag familiemedlemmerne under armen, pak bilen og få en hyggelig dag i Fårup Sommerland. Kun en times køretur fra campingpladsen finder I nordens bedste sommerland, hvor der er aktiviteter til alle i familien. Fårup Sommerland huser både vandland, forlystelser for de vilde og børnetivoli for de små. Når I trænger til at fylde energidepoterne op, er der et hav af lækre spisesteder og snackboder.

 

Forlystelser for alle

I Fårup Sommerland findes der forlystelser til enhver smag. Til de eventyrlystne og modige er der Lynet med en tophastighed på 80 km/t, trærutsjebanen Falken eller den hæsblæsende Orkanen, som er Nordeuropas eneste rutsjebane, der både kører over og under vandet, mens dine ben dingler frit i luften. Er I til vand og spænding er Fårup Rafting og Træstammerne et godt valg. Her er der garanti for grin og risiko for at blive pjaskvåd.

 

Slip børnene løs

Sommerlandet falder i god jord hos den yngre generation, og det er der ikke noget at sige til – der findes nemlig et utal af aktiviteter for de små. Tag børnene i hånden og lad de mindste tage kørekort på færdselsskolen til stor fornøjelse. I kan også sende de større børn afsted på skattejagt selv eller på besøg i hurlumhejhuset, mens forældrene slapper af i parkens grønne områder.

I sommerlandet er der altså rige muligheder for underholdning i ferien. Når I er blevet rundtossede af alle forlystelserne, kan tiden fordrives på legepladserne, i vandcyklerne eller i 4D biografen. I kan også grave guld, ride på de søde islandske heste eller teste evnerne på skydebanen.

 

Underholdning til vandhundene

På de varme sommerdage kan det være en god ide at pakke badetøjet. Fårup Sommerland huser nemlig også Aquaparken – et kæmpe vandland med masser af forlystelser til både de vilde vovehalse og børnene. Prøv vandrutsjebanerne Wild River, Waterslide og Vandcyklonen, eller kør om kap ned ad Surf Hill. Badelandet har for nylig tilføjet to vilde vandrutsjebaner: den 35 meter lange Vandfaldet og Vandkanonen, hvor man først oplever frit fald og bagefter bliver skudt afsted igennem to loops.

 

Når sulten melder sig

Alle de aktiviteter får nemt maven til at rumle, men i sommerlandet findes der heldigvis madsteder til enhver smag. I Restaurant Loen og Restaurant Oasen er der buffeter, der både mætter de meget sultne og passer til de lidt kræsne. I Spisekammeret er der et stort udvalg af mad, her findes alt fra asiatiske retter til steaks. Er I til en hurtig snack, kan I lægge vejen forbi Fårup Grillen og Hotdog Hytten, hvor I både finder burgere og gourmet-hotdogs.

Der er også mulighed for selv at medbringe madpakke, som kan nydes på de mange grønne arealer. I kan også grille jeres egen aftensmad eller frokost på en af sommerlandets mange Webergriller.

 

Afveksling fra campingferien

Fårup Sommerland er en populær forlystelsespark, hvor gæster fra hele landet strømmer til. Især i de varme sommerdage er der travlt i sommerlandet, hvilket kan give lange køer ved forlystelserne. Det er muligt at tjekke køtiderne hjemmefra, inden I kører afsted. Ellers anbefaler vi vores gæster at tage afsted på en lidt overskyet dag, hvor der ofte er færre gæster og mindre risiko for solskoldning.

Hvis I ønsker en afveksling fra campingferien og en hyggelig dag med familien eller vennerne, er Fårup Sommerland et oplagt valg til en udflugt. En hel dag får hurtigt ben at gå på, så husk mad, drikkevarer og det gode humør!