Camping med hund

Campingferie er ferie for hele familien - også de firbenede! Derfor er hunde hjerteligt velkomne på Råbjerg Mile Camping. Camping med hund kan være en fantastisk oplevelse for både hund og ejer.

camping med hund

Campingpladsen ligger naturskønt i Bunken Klitplantage. Plantagen, der er beplantet med nåletræer, har et rigt dyre- og planteliv. Derfor er den helt sikkert et besøg værd, og hvad kan være bedre end at lufte hund i så smukke omgivelser?

Når I vil have afveksling fra klitplantagen, er stranden et oplagt valg. Nyd solnedgangen med hundesnoren i hånden eller oplev roen, der er en sommermorgen på en øde strand.

Er din hund en vandhund, kunne en tur i bølgerne måske friste. På de varme sommerdage er der ikke noget bedre for mange hunde, end at få lov at kaste sig ud i det store vand og køle sig ned – ofte til stor morskab for dem, der ser med fra sidelinjen.

Hvis hunden trænger til virkelig at strække ud og måske socialisere med et par kammerater, kan vi anbefale et besøg i hundeskoven, der ligger tæt på. Tag snoren af hunden, og se den løbe i fuldt firspring gennem den flotte, danske natur.

I vil nok gerne have jeres hund med på udflugter, og det er heldigvis dejlig nemt. Hunde må nemlig gerne medtages i toget til Skagen. Hund på camping er noget, vi kan lide på Råbjerg Mile Camping.

Vi glæder os til at se jer – og jeres hund!